maanantai 30. tammikuuta 2017

Lisää töitä

20.1.2017: Päivä alkoi 9.30 ja lähdin hakemaan Pabloa. Tänään olisi tiedossa kaksi asennus keikkaa ja sitten viikonlopun viettoon. Menimme ensiksi hakemaan muut työssäoppijat kyytiin sataman läheltä. Tästä menimme Sultaniin asentamaan antennia ja laittamaan WiFi boksi kuntoon. Tämä tuotti vähän ongelmia koska meillä ei ollut tarvittavia asennus välineitä mukana. No lähdettiin niitä sitten ostamaan. Pääsimme takaisin kohteeseen ja Fernando tuli meidän avuksi sinne. Saimme tämän valmiiksi ja lähdmme kohti meidän pomomme Josen corralejon asuntoa kohti tekemään sinne viimeinmen asennus. Tämän kanssa ei tullut ongelmia joten teimme sen ja lähdimme viikonlopun viettoon.

23.1.2017: Päivä alkoi poikeuksellisesti klo. 11 koska menimme tapaamaan Elisaa. Muuten päivä oli samaa kaavaa kuin kaikki muutkin päivät.

24.1.2017-26.1.2017: Lähdin taas 9.30 hakemaan Pabloa ja sitten muita. Ja samalla kaavalla mentiin taas.

27.1.2017: Lähdin hakemaan Pabloa 9.30 ja siitä menimme Josen talolle ja otimme pakun ja lähdimme hakemaan Jensiä ja Danielia kyytiin. tästä menimme Mainstreetin lähelle ja otimme 2 muuta työssäoppijaa kyytiin jotka ovat portugalista. Tästä lähdimme ajamaan kohti el Cotiloa. Siellä meni koko päivä yhden hotelli alueen kanssa. Asensimme yhteensä 4 antennia katoille ja olin itse yhdellä katolla ja Daniel ja porttugalilaiset toisella ja Pablo alhalla ohjaamassa. Vietin katolla melkein 3h koska Fernando tuli ja vei firman ainoat tikkaat mukanaan. Siitä sitten vaihdeltiin tikkaita ristiin ja rastiin kunnes saimme työt tehtyä. Ja kolmelta sitten viikonlopun viettoon.

30.1.2017: Samallainen aamu kuin kaikki muutkin. Lädimme sitten Josen talolta firman toisella autolla kohti el Cotiloa. Siellä odotimme noin tunnin koska talon miestä ei saatu kiinni 45min ja kun saimme niin hänellä ei ollut oikeita avaimia mukanaan. No pääsimme sitten sisällä ja teimme muutamat muutokset serverille ja asiakkaan netti alkoi toimimaan. Tästä lähdimme takaisin kohti Corralejoa ja teimme matkalla muutaman korjaus työn. sitten lähdettiinkin jo kahdelta ajamaan kohti Corralejoa ja päivä loppui siinä klo. 14.30 aikoihin.

2 kommenttia:

  1. Kaikenlaista on jo ehtinyt tapahtumaan. Ilmeisesti vähän eri tavalla siellä tehdään töitä kuin täällä. Ota lisää kuvia töistä ja asennuksista, jos vain mahdollista, olisi kiva nähdä tarkemmin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kuvia tulee todennäköisesti seuraavaan blogiin enemmän. Ja tehdään ihan eri tavalla asioita kuin Suomessa

    VastaaPoista