sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Töitä

31.1.2017: Tänään aloitimme työt klo. 9.00. Päivä meni normaalilla tavalla. Kävimme korjaamassa muutaman asiakkaan WiFi:n lopetimme siinä klo 14 aikoihin.

1.2.2017: Aloitimme työt klo. 9.00. Normaalilla tavalla meni tämäkin päivä muutama asikas ja sitten kotiin.

2.2.2017: Aloitimme työt klo. 9.00. Tänään oli aika erikoinen päivä. Meillä oli muutama asiakas kenen WiFi korjattiin. Itse ajoin melkein koko päivän kahden paikan väliä koska meillä ei ole varsinaista toimistoi niin työvälineet ovat 3 eri autossa. Joten mun hommani oli kuljettaa työvälineitä näiden kahden paikan välillä. Saimme työt tehtyä ja päätimme mennä katsomaan että tarviiko Fernando apua töissä. No pääsimme paikalle ja huomasimme että ei tarvi. Fernando ja pari muuta harjoittelijaa oli siivoamassa yhtä autoista. Menimme sitten autamaan heitä. Kaikki sujui hyvin kunnes Fernando löysi kuulaaseen ja alkoi ampua sillä Pabloa. Siinä ne sitten leikki sillä vähän aikaan pitkin parkki paikkaa kunnes lähdimme kotiin.

3.2.2017: Päivä alkoi siinä yhdeksän maissa. Normaali päivä oli. Lukuun ottamatta että Jenssillä ja Danielilla oli viimeinen työpäivä. Lopetimme työt siinä 14.00 aikoihin.

6.2.2017: Päivä alkoi normaaliin aikaan kello 9.00. Tänään tein kahdestaan Pablon kanssa töitä. Oli taas normaali päivä muutama asiakas ja sitten kotiin siinä klo 14.00 aikoihin.

7.2.2017: Päivä alkoi taas yllätykseksi klo. 9.00. Samallainen päivä kuin kaikki muutkin ja kahdelta kotiin.

8.2.2017: Päivä alkoi klo. 9.00. Käytiin parilla asikkaalla. Jouduimme lopettamaan työt jo klo. 12.30 koska Pablolla oli niska niin kipeä että ei meinnannut päästä autoon eikä pystynyt tekemään töitä.

9.2.2017: Töihin siinä yhdeksän maissa. Tänään oli kiireinen päivä koska koko yhtiön nettiverkon hotspotit olivat kaatuneet kolmessa eri kaupungissa yhtä aikaan. Jose korjasi corralejossa olevan hotspotin, Fernando hoiti El Cottilon ja me menimme Pablon kanssa Lajaresiin. Olimme juuri lähteneet asikaalta kun tuli Joselta soitti että nyt on hätätilanne että pitää mennä mahdollisimman nopeasti Lajaresiin. Normaalisti sinne menee ajaa noin 10-15min. No itse ajoin sinne noin 5min. Tämän jälkeen kävimme viellä parissa paikassa ja klo. 14.00 kotiin.

10.2.2017: Työt alkoi siinä klo. 9.00. Menimme Tamaraguaan mikä on muutaman minuutin ajomatkan päästä Corralejosta. Siellä siirsimme yhden valvonta kameran. No meillä ei ollut sopivan kokoisi ruuveja niin mut pistettiin hakemaan kolme ruuvia Corralejossa olevasta kaupasta. Tämää ei ollutkaan helppo homma koska kaupassa selvisi että he eivät puhu englantia. No sain kuin sainkin ruuviit ja lähdin takaisin päin. Tämän jälkeen menimme viellä muutamaan paikkaan korjaamaan valvotakameroita. Saatiin työt tehtyä ja lähdimme kahdelta kotiin.

Fernando löysi kuula aseen autosta


Valvontakameroiden testausta
Valvontakeroiden testaamista
Nettikaapelin laskemista ylimmästä kerroksesta sijaitsevasta antennista alakertaan olevaan reitittimeen

Valvontakameroiden asennusta

Antenni paikallaan mikä osoitta kohti hotspottia


Täällä olaan tyytyväisiä nähin nopeuksiin. Tämän on yksi nopeimmista yhteyksisstä mitä olemme asentaneet


Dumber ohjelmisto millä pääsemme melkein mihin tahansa langattomaan nettiin sisälle vaikka se olisi salasanalla suojattu