maanantai 20. helmikuuta 2017

Kuulumisia töistä ja muualta

13.2.2017: Työt alkoi siinä 9.00 aikoihin. Tänään ei ollut kuin neljän wifin uudelleen konfigurointi ja niistä kaksi oli Corralejossa, yksi Lajaresissa ja yksi Cotilossa. Lopetimme siinä kahden aikaan työt.

14.2.2017: Työt alkoi kuten arvata saattaakin klo. 9.00. Tänään oli aikalailla saman lainen päivä kuin maanantainakin paitsi tänään kaikki työt oli täällä Corralejossa.

15.2.2017: Tänään menin 9.30 tapaamaan Elisaa. Jose oli siellä kanssa ja sanoi että tämä päivä on mulle vapaapäivä koska kaikki muut ovat Cotilossa koko päivän ja käytössäni ollut auto hajosi niin en päässyt mukaan töihin.

16.2.2017: Tänään aloitin työt 9.30 kun Pablo ja Hugo tulivay hakemaan aamulla. Tänään oli kaksi korjaus keikka Corralejossa ja sen jälkeen lähdimme Cotilloon seuraavaan korjaus kohteeseen saimme sen valmiiksi ja lähdimme ajamaan takaisin Corralejoon. Matkalla meille sanottiin että ei ole enempää töitä tänään joten lopetimme työt siinä klo. 13 aikoihin.

17.2.2017: Tänään aloitimme työt 9.00. Tänään teimme koko päivän töitä Corralejossa. Meillä oli kolme kohdetta missä olimme töissä. Näissä konfiguroimme wifi boksit uudelleen ja sitten lähdimme kotiin klo. 14 maissa ja ei muuta kuin viikonlopun viettoon.
Tämän takia en ole laittanut blogiini kovinkaan paljoon kuvia.
Olen ollut täällä nyt 6 viikkoa ja kaikenlaista on tapahtunut. Uusia tuttavuuksia on tullut ja mennyt.
Olen siis asunut Corralejossa koko tämän ajan. Aluksi meitä oli täällä yhteensä 4 muuta suomalaista Luam, Vella, Elli ja Jesse. Luam on jo lähtenyt ja tilalle olemme saaneet yhden portugalilaisen ja tällä viikolla pitäisi tulla viellä yksi lisää. Aloitin Pengodolph:issa kahden muun suomalaisen kanssa Jenssin ja Danielin. Jens ja Daniel olivat vain 4 viikkoa ja ovat siis jo lähteneet takaisin suomeen. Ja neljä viikoa sitten tänne tuli taas yksi suomalainen Henry lisää. Henry lähti eilen sunnustaina takaisin suomeen. Näiden lisäksi olen tutustunut Corralejossa asuviin Tanjaan ja Eerikaan sekä Cotilossa asuviin Hennaan, Pihlaan ja Annaan. Täällä on myös monia portugalilaisia työssäoppimassa.
Näiden lisäksi olen tutustunut muutamaan paikalliseen.

Töissä on ollut helpoa sinänsä että Pablo ja Jose puhuvat ja ymmärtävät aika hyvin englantia. Olen ollut koko 6 viikoa Pablon kanssa töissä voin sanoa että en kadu hetkekään että olen lähtenyt tänne. Pablon kanssa on kyllä satunut ja tapahtunut kaikkea hauskaa. 

Voin tuoda muutaman huonon puolen ylös minkä olemme kohdanneet täällä. Nämä ovat se että täytyy olla vähintään 25 vuotta että saa vuokrattua edes mopo skootterin ja sen että vettä pitää kantaa kaupasta noin 4 päivän välein. 

Olemme yleensä tehneet lauantaina jotain porukalla. Olemme käyneet buggy ajelulla josta voi katsoa videon kaverini youtube kanavalta linkki löytyy blogi tekstin lopusta.
Käivmme myös Lanzarotella. Matka maksoi edestakas 27e ja matka kesti noin 30min laivalla.
Tämän viikon lauantaina olemme suuniteleet että kävisimme Oaisis Parkissa joka on eläintarha.
Olemme myös käyneet keilaamassa. 

Viellä on 3 viikkoa jäljellä ja viellä kerkee tapahtumaan kaiken laista. Tuleva viikonloppu on siitä mukava että ketään ei lähde sunnuntaina. Näistä tunnelmista on hyvä aloittaa alkava viikko.

Tässä on viellä linkki https://www.youtube.com/watch?v=kNVRDtEXakE.